Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerede o eski r10'lar derken bu konuları görmek gerçekten sevindiriyor.

Bazı bilgiler vardır çok hassastır, az kişi bilmelidir ve kazandırıyordur, eğitimini yaparsın paranı kazanırsın anlarım ama bazı sözümona eğitimler var, adam forumda(forum:bilgi paylaşma, yardımlaşma platformları) konu açıp paylaşması gereken kısa genel bir bilgiyi eğitim adı altında 10-15-20 TL'de olsa satıyor. Tabiki kimse zorla almıyor ama bilen kişi de "e başkası bunu satarken ben neden forumda bilgilendirici konu açayım amaean" diyor ve forumda genel anlamda gözlemci olarak takılıyor. Moderatörlerin bu eğitimleri inceleyip yorumlarını bırakmalarını ben de bu bakımdan faydalı buluyorum. Yani forum %95-96 ticarete döndü. Tabi ki ticaret olacak ama %95 yüksek bir oran. Paylaşma platformundan çıkıp "sahibinden satılık taktikler platformu" 'na evriliyor.

Arkadaşında verdiği bilgi genel bir bilgi ama bilmeyeninde bir yerlerden zor edineceği bilgi. İşte bu paylaşımlar gerçekten umutlandırıyor. Arkadaşı tebrik ediyorum, tekrar forumlaşmak dilekleriyle, herkese iyi çalışmalar.
sağolun hocam. forumda herşeyi ticari olarak görmemek lazım. kendi milletimiz kazansın yabancılar değil.