Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam olarak cevap vereyim; daha çok para kazanmak için, birilerinin kazanmasını sağlayıp egomu tatmin etmek için, ayın 21’inde teşekkür mesajları almak için, ileriye yönelik sektörde daha farklı işler yapabilmek ve bu işlere olumlu referanslar ile girebilmek için.

Yani bir vizyon söz konusu, bir istek söz konusu. Kazandığım şey sadece para tek seferlik para değil, bana bu sektörde sonuna kadar yetecek referans ve sürekli nakit akışı sağlayacak kaliteyi kazanıyorum. Ayrıca bak dikili bir ağacım oldu bu konuyla birlikte. Sen nereye iz bıraktın Cevat? Kim arkandan güzel bir şey söyledi Cevat? Ben göremedim

Vizyondan anlamazsın, geleceği düşünmezsin, bir iş beceremezsin. Anca gelir burada konuşursun Cevat. Bana tapan kimse yok, uzağa yol al terbiyesizsin anladık ama inatla hiç tanımadığın birine bu tarz ithamlarda bulunman senin insanlığını sorgulattırıyor.

Biraz insanlıktan nasip almaya çalışırsan konu başlığında senin adın yazar, zor bir şey değil

Cevat.
Benim arkamdan guzel sey soyleyen insan elbet varda, benim boyle ovulmelere, ego kasmaya veya tesekkure ihtiyacim yok senin gibi. Bence sen biraz insanliktan nasibini alip, bir iyilik yapiliyosa bile bundan bahsetmemeyi, bununla boburlenmemeliyi ogrenmelesin.

hayir sanki iyilik yapiyorsunda milletin kasina gozune yapiyorsun.. Milletten bunun icin para topluyosun arkadasim ne iyiligi?