Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serdar boş geçmiş 10 yılın. Offtopic yıldızısın, burada kal.

Ben hırsız değilim, ben insanların kartlarını çalıp nakşte çevirmiyorum, ben kahpelik yapmadım, ben kalkeşlik yapmadım. Sen neye dayanarak böyle bir yorumda bulunuyorsun? Yorumunu editle ne konuştuğunu bil, akıllı ol, ağzına sahip çık. Neyimi gördün ulan?

Hepiniz kıskançlıktan çatladınız, hepiniz çıldırdınız. Kazanamıyorsunuz ya zorunuza gidiyor demi? Kim ki bu karaktersiz? Beni hangi sıfatla itin birine benzetiyorsun? İnsan olun insan. Azıcık insan olun sizede gelsin, azıcık ADAM olun size de edilsin. Anca böyle oturduğunuz yerden konuşursunuz, ne kendinize ne başkasına bir faydanız olmamış. Ulan benle zerre alakası, selamı olmayan adam gelmiş burada konuşmuş. Kendinize saygınız olsun, bugüne kadar aklınızı kullanmayıp sürekli dolandırılmışsınız, herkesten aynısını bekliyorsunuz. Siz akıllı olun, kimse size bişey yapamaz. Akıllı olabilmek için insan olmak gerekir, insan olun. Hallolur, size de teşekkür edilir..

Ağzımdan burnumdan getirdini, yazıklar olsun sizin gibi insanlıktan nasip alamamışlara, yazıklar olsun sizin gibi kıskançlara, yazıklar olsun sizin gibi emeğe saygısı olmayanlara.

Kime kötülüğüm oldu? Kime ne ettim? 3 kuruşluk adamlar hakkımda *********** ithamlarında bulunuyor. Yahu ben 3-5 kuruşa mı kaldım? Siz 3 kuruşluk bile olamayabilirsiniz ama ben 3 kuruşa tamah etmem. Defolun bitin gidin, konuyu da sildirmeye çalışıyorum. Yazıklar olsun, sizi takipteyim. Bu yorumlarınızı unutmayın.
zamaninda dksy yede dualar ediliyordu.. r10 da dkys grubu kurmustu ona tapan kisiler vardi resmen forumda.. Ne oldu? milleti soydu sogana cevirdi uzadi. Ben sende bunu yaparsin demiyorum ama satisini yaptigin is bence dolandiricilar icin en iyi sektor. umut tacirligi.. adama sorarlar madem bukadar para kazaniyosun niye ufak paralar icin millete taktigi satiyordun diye