AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O arabaların alım satımı sıkıntılıdır, o yüzden piyasası düşüktür. Uzun yıllar kullanırım derseniz alınır.
Yoksa benim önerim polo veya focuslardır o bütçeye göre. Yedek parçaları da boldur, satışı da alırken seçeneği de çoktıur.
Polonun 2000 ve alt model kasaları hoşuma gitmiyor hocam. Alacağım aracı borçla alacağım için beni sanayiye bakım dışında sokmadıkça en az 2-3 yıl kullanacağım. Focus pahalıdır diye pek bakmadım açıkçası. Bir de 150.000 km düşüğüne bakıyorum. Acaba km'de azami sınır ne olmalı

Dilsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam araç ihtiyaç meselesi olduğu için önce ne tür aracın sana lazım olduğunu belirlemen gerekiyor. Chevrolet markasını sana pek öneremem, satacağın zaman hemen satamazsın ve sattığında zarar etme ihtimalin yüksektir. 25 bin aralığında alabileceğin en ideal arabalar fransız arabaları (pejo, reno, citroen) veya opel bakmanı öneririm. Hem muhtemel arızasında sanayide parça sıkıntısı, usta sıkıntısı yaşamazsın hemde satarken hızlı satabilirsin.
Renonun yeni modellerini seviyorum fakat eskileri çok hoş gelmiyor. Laguna ve megane'lar fena değil aslında ama 18-20 yaşındaki temizlere bile 30k bütçe istiyorlar. Opel'de öneriniz hangi model ve yıl?

imvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o paralarda clio alabilirsin eski 2003-2004 kasalardan.

chevrolet için ise parçaları pahalı durumu var
Clio'ları çok sevmiyorum hocam. 2012 üstü kasalarını seviyorum

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O modelde Lacetti alım-satımı zayıfıtr ama kullanımı öyle kötü değildir neticede. Bir de şöyle düşünelim, 20-25 lira arası hiçbir araç şu anda kolay alınıp satılmaz. Dacia'lar belki. Kullanım olarak Lacetti'de sorun yaşamazsınız, ağır bir masraf yükü de olmaz. Kasa falan çok dağınık olmasın sadece. Yoksa boya, değişen, onlar da pek sorun değil. Alfa için ise aynı şeyi diyemeyeceğim. Kullanmadım ama kullanıcıları sanayiyle çok işleri olduğunu söylüyorlar. Yoksa duruşu, tasarımı, içi dışı güzel.
Evet hocam kullandım bahsettiğim Lacetti'yi aynı model cliolara göre çok çok daha iyi kullanımı. Araç güvendiğim bir tanıdığımda ve kazasız diyebilirim. Sadece yokuşta kaydırarak bir kamyonun altına giriyor ve ön kaputta boya yapılıyor ben gördüm zaten bu kazanın fotoğrafını. Onun beyinsizlerin anahtarla falan çizdiği yerler vardı oralar boyalı bir de.