merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

şimdi chrome yada explorer herhangi bir tarayıcı farketmez bir çıktı alıyoruz ancak aldıgımız çıktıda barkod altında bir numara var ve çok küçük gözüküyor sitenin kaynak kodlarından o kısmı büyüterek çıktıyı istediğim gibi alabiliyorum ancak her sayfa yenilendiğinde sürekli aynı işlemi yaparak o kısmı büyütmem gerekiyor kaynak kodları ile. günde 30 40 çıktı aldıgım için bu epey zamanımı alıyor bu işlerden anlayan üstatlardan yardım bekliyorum ne yapabilirim.

daha detay vereyim hepsiburada satıcısıyım gelen siparişlerin çıktılarını alıyorum hepsiburada bize bir barkod veriyor ve altında numarası var kago şirketi illa numara okunsun istiyor çünki gerizekalılar barkod okuyucu kullanmıyorlar bizde her defasında çile çekiyoruz ya kocaman a4 kagıda çıktı almam gerekiyor yada bahsettiğim şekilde ugraşmam gerekiyor yazıcı barkod yazıcı oldugu için ayarlarında yapılabilen değişiklikler sınırlı büyüttümü komple sayfayı büyütüyor küçülttümü komple küçültüyor biri lütfen bana yardım etsin şimdiden teşekkürler.