Merhaba, konuya başlamadan önce google neden bakmadın demeyin baktım ancak genel itibari ile anlatıyor.

Şimdi sorum şu sunucu satan kişiler vergi numarası almak zorunda bu vergi numarasını nasıl alıyorlar, nasıl alabilirim ne yapmam gerekli.

Benim yapmak istediğim oyun sunucusu kurup satışını yapmak, sebebi oyuncu kitlesi orta seviyede olan oyunlar için sunucu kiralayan firma çok az, mevcut firmalarda ise yönetim panelleri max %80 yönetebiliyor bir çok konuda destek sistemi ile iletişim kurup onların ayarları yapması gerekiyor yaklaşık 1 yıldır farklı firmaları gözlemliyorum bulduğum eksikleri not ediyorum ve panelime ekliyorum. Şuan kodlamasını yapmaya devam ettiğim oyun paneli mevcut ve 3 oyun için kodlamasını bitirdiğim shell scriptler mevcut bunları bir araya getirip %100 yönetilebilir ve otomatik kurulum sunucular satmak. Ayriyetten kodladığım php scriptleri de bu site üzerinden resmi şekilde satmak istiyorum.

Satışını yapacağım işler, oyun sunucusu, php scriptler. Bunların satışını yapabilmem için neler gerekli, vergi numarası mı şirket kurmak mı yer sağlayıcı belgesi almak mı, bu gerekenleri nasıl alabilirim.