BerkayGeldec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
function allow_onclick_content() {  global $allowedposttags, $allowedtags;  $newattribute = "onclick";  $allowedposttags["a"][$newattribute] = true;  $allowedtags["a"][$newattribute] = true; //unnecessary?}add_action( 'init', 'allow_onclick_content' );
veya

function allow_button_onclick_mce($settings) {  $settings['extended_valid_elements'] =  "a[rel|rev|charset|hreflang|tabindex|accesskey|type|name|href|target|title|class|onfocus|onblur|onclick]";  return $settings;}add_filter('tiny_mce_before_init', 'allow_button_onclick_mce');
Deneyip geri dönüş yapabilir misin ?
Bu kodu nereye yazacağım hocam? Yalnız buton dediğim kodla oluşturulmuş bir buton değil wordpress'te ortam ekle diyerek resim halinde bir buton photoshoptan çizilmiş bir buton resmi yani. Bu resme bağlantı vermiştim tıklayan kişilerin yönlenmesi için. Dolayısıyla yazı alanındaki html kodlarının olduğu bölümden ekliyorum link yapısını, bu verdiğiniz php kodu o kısımda çalışır mı ayrıca? Bir de verdiğiniz kod içerisinde gtag_report_conversion kelimesini göremedim. Google bunu yazmamı belirtmiş aşağıdaki gibi.