DM attım kendisine şimdi.

Üzümğ hakkında bi bilgi verilmemiş sanırım, ya da ben mi göremedim ?
Evet, üzüm yazmıyor. Üzümünü bilseydik daha net cevap verebilirdim ama yıllanmak için uygun olduğunu sanmıyorum. Şarköy'de tek üzüm şişelenmiyor çünkü. Üstelik 17 yıl. Şarapla(?) maceram 12 yaşındayken babamın yıllandırılması uygun olmayan yıllandırılmış şaraplarıyla başladı. Çektiğim çileyi kimsenin çekmemesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Siz yine de açmayın derim şimdilik. Bir iki uzmanla görüşün. Farklı bir geri dönüş alabilirsiniz.
Edit: Ben söylemek istemedim ama yukarıda bir arkadaşımız köpeköldüren demiş. Nokta atışı yapmış. Ha köpeköldürene can feda. Hem bütçe dostu hem keyif dostu orası ayrı ama yıllandırmak problem olabiliyor. Soğuk Antalya gecelerinde 3.5 liraya içtiğim Ottoman'ın, Küp'ün yerini Dom Perignon bile tutamaz.

Konu şaraba gelmişken buralar değerlenir diye düşünerek, ISPARTA - SENİRKENT; İLLEGÜP şarabı bulabileceğim biri olursa lütfen özel mesaj atabilir mi?
Konu sahibinden alakasız yorum için özür diliyorum.
Hocam İllegüp her yerde var. Piyasadan çıktı mı ki? Ben Isparta'dayım şu an. Bir bakayım, haber veririm size.