Söylediğiniz şeyi tam olarak anladım. Bazı kelimelerde google reklam çıkmanıza daha doğrusu firma izin vermez. Henüz bu geçerliliğe geçmedi ancak bilgim üzerine nisandan itibaren yayında olacak. Örneğin Hp servisi kelimesine yetkili servis değilseniz böyle bir ilan çıkamayacaksınız markanın izni olmadan. Bazı kelimeleri google engellerse zaten gösterime girildiğinde ticari marka kullanımından yayından durdurur. Ancak şuan yayında değil bu sistem yani bildiğim kadarıyla. Eşleşme türünü ve TBM oranınızı değiştirip girin yinede aynı problemi yaşıyorsanız bir google ile görüşün durumu. Çünkü bazı müşterilerimin kelimelerinde de bu sorunlar olacak diye biliyorum yakın zamanda. Googledan direkt bilgi aldım ve marka izni gerektirecekmiş bazı kelimelerde.
Evet şuan da marka izninden dolayı bu sorun üstünde calısıyorlar sanırım fakat marka izni nasıl alacağımızı bilmiyorum. Öyle bir açıklamada yok ayrıca google ile görüştüm teklifinizi artırın diyorlar 50 60 tl yapsan bile cikmiyor yani bilgileri yok yada başka bir yöntem var bilemiyorum