Arkadaşlarında dediği gibi iş çok basit gibi görülüyor. Hem işten zerre anlamıyorlar hemde basit görüyorlar.
Bunun nedeni de, şu bizim amcaoğluda , kuzende site yapıyor geyiklerinden dolayı.

Bir gün görüşmeye gittiğim lastikçi bana bizim kuzen var 500 liraya istediğin kelimede seni birinci sıraya getiriyor 3 günde, seninki niye bu kadar fazla diye sordu.
Dedim reklamsız mı yapıyor bunu diye, evet reklamsız dedi.
İstediğim kelime mi dedim? İstediğin kelime.
3 günde mi dedim. Üç günde.
Çıkardım cebimden arabanın anahtarını koydum, al kardeşim ara kuzeni 3 gün değil , 1 ay veriyorum. 500 değil 80 bin veriyorum. Benim şu siteyi haber kelimesinde birinci sıraya çıkarsın kuzen.
Sonucun ne olduğunu anlatmama bile gerek yok herhalde?

Bizim milletimiz hem iş hakkında hiç bir b*k bilmiyor hemde sanki google'ın sahibiymiş edasında konuşup yaptığın işi yerin dibine sokuyor. Alaycı tavırlar, yok bilgisayar başından çalışıyorsun işte gibi moron moron konuşmalar. Normal bir beyin, bilmediği işe saygı duyar, bizde cahil olan insan kendini üstün görüyor.