fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu bu işin insanlıkla ne alakası var ? adama insan değilmiyiz biz diyebiliyorsunuz anlamıyorum

e bizde insan değil miyiz biz niye google yapamıyoruz ? yada aklımızdan geçirmiyoruz.

1 hafta önce üyenin biri ben öyle yazılımcıyım böyle yazılımcıyım şunu yaparım bunu yaparım diye konu açtı.

domaini firsatxl.com neymiş cimri akakçe gibi bir sistem yapacakmış karar vermiş hemde 4 güne tamamen oluyormuş orada da yazdım kolay mı bu işler bu kadar diye verdiği cevap kolay gel sana da yapayım e tamam yap madem dedim domain belli takip edeceğim dedim sonuç fiyasko koymuş free blog teması domaine ne konu var ne kıyaslama fiyat arama sitesiyle alakası var. yani dediğim gibi yapamadı yapamazda sadece öyle esiyor insanlara yazıyorlar işkembeden

forumca sallamayı çok seviyoruz ve sallayanlara yaparsın edersin demeyi de çok seviyoruz.

ben sana kocaman YAPAMAYACAKSIN diye yazıyorum seneye banlanmaz forumda aktif olursa bu konunu hortlatacağım.

geçen birisi daha böyle google gibi arama motoru yapacağım diye konu açtı ona da banlanmazsan seneye hortlatacağım yazdım adam neymiş 50 kişi ile anlaşmış ücretsiz ona destek olacakmış 1 günde ama konuya yazan bir tek kendisi farkında değil.
insanlar milletin aklıyla dalga geçtiğini sanıyor ama herkes herşeyin farkında.

Teşekkürler