Bende diyorum ki 4 laptop 2 masa üstü 2 telefon çifter sim hepsi ayrı ip hepsi ayrı at hepsimi yavaş açılıyor
evde
turkcell
vodafone
telekom
ve oturduğum ev nerden geldiğini bilmiyorum oradan hatlar var
bazen yetmiyor komşu wifilerine giriyorum fransa reseller %90 yavaştı sildirdim zaten ek olarak
tr reseller deki sorunlar çözüldü
ek olarak
ssl aldım domain değiştirip kullanmak istiyorum dedim olmaz dediniz
üstüne bari iptal edin 70l min çöp olduğunu görüp morelim bozulmasın dedim iptal etmediniz onaylıyorum dedim yok.
Bakın maksadım ne artistlik ne firma karamak ama fiyatlara kandım ağzım yandı.
Efendim anladığım kadarıyla denediğiniz tüm internetler aynı bölgede. Yani Telekom kaynaklı bölgesel bir sorun varsa bunların tamamı zaten sorun yaşayacaktır. Sunucuda bir sorun olsa bizim bunu çözmemek için hiçbir sebebimiz yok, ancak siteniz hızlı çalıştığı halde siz yavaşlık bildiriyorsanız farklı yönde bir açıklama yapılması mümkün olmayacaktır.
SSL sertifkalarını biz üretmemekteyiz, bizim ürettiğimiz hizmetler olan hosting hizmetlerinde ücretsiz olarak bu değişiklikleri yapıyoruz ama SSL şirketleri SSL'de domain değişikliği yapmazlar, yani istediğiniz işlem mümkün olsa zaten yapardık. Başka yerden de SSL alıp domain değişimi isteseniz yapılamayacaktır.
Wordpress kullanıyorum otomatik olarak yenilenmesi için .htaccess dosyama aşağıdaki rewritecond eklenirse 3 ayda bir kendisi otomatik yenilecektir. doğru mu anladım acaba ?
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/.well-known/acme-challenge/.+$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
Her rewrite rule için bu kodların girilmesi gerekli, bir yazılımcıyla görüşerek yapmanız sorun olmaması adına çok daha faydalı olacaktır.