Bunun gibi bir çok firma bulunuyor , anlaştığınız firmalarla kargo sürecini iyi yönetebilirseniz olabilir. Ancak emin olun n11 hepsiburada ya da diğer platformalarda sizin gibi düşünen onlarca firma var. Fiyat oranlarını çok düşük girenlerde mevcut yani saçma sapan fiyatlar görebilirsiniz. Ürün sattığınızda da firmadan istiyorsunuz bazen geç gönderiyorlar problem oluyor vs direk muhattap siz oluyorsunuz. Deneyebilirsiniz ancak söylediğim gibi firmayı bir test etmenizi öneriirm. Baktınız problem oluyor direkt kaldırın.
Haklısınız hocam telefon ile görüştüğümde kargo konusundada yardımcı olucaklarını belirtmişlerdi neyse hayırlısı.
e ticarette başarılı olmak için kendi ürettiğin ürünleri satmalısın. yoksa xml ile alıp sattığın bütün ürünleri senden çok çok daha önce herkes alıp satmaya başlamış. seni onlardan farklı klan ne ki ?
Haklısınız size katılıyorum hocam. Fiyat rekabeti çok yüksekse zaten giremem etim ne budum ne ama 80 tane kategoride xml bayiliği mevcut bu adamların hepsininde satışı varsa dediğinizde haklısınız.