iyi olmuş banlandığın. double ban oluyorsa atsalar. wareze atacakmış.
Senin gibi aklı sıra tema yaptığını sananlar parayı alıp, yaptığı sorunu çözmek için müşterilere 40 takla attıranlara mustahak diye düşünüyorum.
Sen site sözleşmesini bilmeden paranın üzerine yatıp, müşteriyi memnun edemezsen sonucuna katlanırsın. Bu iş böyle.
*İşini düzgün yapana saygım var. 20ye yakın tema satın aldım. Birtanesini bile paylaşmadım.
Themeforest kolay kolay birisini banlamaz. Envato'da eğer satın aldığınız ürünü w4rez'e düşürdüyseniz bu yüzden banlanırsınız ve hiçbir şekilde hesabı açtıramazsınız verdiğiniz paralarda yanar satın aldığınız ürünlerde. Adamların sözleşmelerinde bunlar yazar, okuyup incelemenizi öneririm. Eğer w4rez'e düşürmedim diyorsanız o zaman destek ile iletişime geçin maksimum 24 saatte dönüş yapıyorlar. Bu süre bazen uzayabiliyor. Sadece sabırla bekleyin, eğer destek cevap vermezse tekrar aynı mesajı gönderin. İllaki gördüklerinde bir cevap vereceklerdir.
Yok kardeşim ne warezi ya öyle bir durum söz konusu değil. Tema çürük çıktı herşeye sorun, her şeye talep açıyoruz. Sorunun nasıl çözüldüğüne dair açıklama yok. 6 ay sonra destek talebi satın alma politikasındalar. Temayı almadan önce sorduk bi kaç basit özellik hallederiz dediler. Aldık daha özelliğe geçemeden sorunlar yaşandı.