Bende hayırlısıyla mevcut kullandıgım telefondan sonra Mi 9 Mi 10 felan çıkarsa öyle bişeye geçiş planı içerisindeyim. Bu sektördeki en iyi mobil cihazları Xiaomi üretiyor ki; bunda hiç kimse artık Apple'ın fanatikliğini yapmıyor düşüncesindeyim.
Aynen öyle Samsung ne demeli Samsung alıyorsun 2 sene sonra çöp oluyor yok ısınıyor yok kitleniyor yok batarya arıza vb.... ?
Millet sanıyorki tüm anroidler aynı sanıyor gdip iphone alıyor ama
Xiaomi bir tutmayın samsung gibi 30 tane uygulama kurmuyor
+ Xiaomi menü tasarımı iphone birebir aynı sonuç olarak iphone Xiaomi geçiş daha kolay ha gelelim güncelleme olayına 1 telefon hangi marka olursa olsun iphone dışında anroid 5 6 7 3 kere nasıl alır güncelleme tabiki samsung almaz Xiaomi alır

Evet 10 ayda 100 milyon satıldığı için.
Hocam İphone fanatik olduğunuz düşünüyorum aklınıza gelmeyen tüm marka model kullandım ? iphone işletim sistemi dışında tüm parçaları çöptür ki maliyeti 200 dolar ürünü 5 bin dolar satmak sizin gibi insanlara

azdırıyor oda ayrı mevzu.
Evet 10 ayda 100 milyon satıldığı için. Servis gerektiğinde anlarsınız neden geçmiş olsun dediğimi
İphone gibi servis gerekmiyor ? + iphone vardır servis gittti 2500 bin tl tamir ücreti çıkarttılar ekran çatladı diye ?
Xiaomi tüm parçaları türkiye geliyor ve türkiye servis büyüme devam ediyor sariyer avm apple yanına

magaza açdı ve millet sabah 6 kuyruk girdi
Xiaominin Türkiyedeki ilk yetkili Mi Storeu, EVOFONE tarafından VADİSTANBUL AVMnin ikinci katında büyük ilgi görerek açıldı. Teknoloji tutkunlarının uzun kuyruklar oluşturduğu açılışta ziyaretçilere Xiaomi markaları ürünler hediye edilirken çok özel indirim seçenekleri de sunuldu. EVOFONE Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, Mi Storeun gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduklarını söylerken yetkili Mi Storeların sayısını kısa süre içerisinde artırarak Xiaomi ürünlerini daha fazla tüketici ile buluşturmayı planladıklarını vurguladı. Ziyaretçilerin sabah 05.00ten itibaren sıra oluşturduğu Mi Store açılışında ünlü fenomen Orkun Işıtmak da Mi Fanlarla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.
Üzülmeyin herşeyin bir sonu var insanın doğum ölmesi gibi.