Yanlışın var hocam. Kilise baskını yapılmıyor ama gidip kilisenin kapısına duvarına yazılar/tehditler yazılabiliyor. Ayrıca sadece hristiyan olarak da düşünme. Türkiyedeki müslümanlara sor çok büyük bir çoğunluğu yahudileri lanetli görür. Bu ülkede ateist olduğu için dayak yiyen insanlar var hocam. Bu ülkede sırf ramazan ayı olduğu için cafede oturup birasını içen insanlar dayak yedi. Dinde zorlama yok diyorsun ama ramazanda içki içemezsin diye insan dövüyorsun. Bırakın içkiyi ramazanda dışarıda bir şeyler yiyip içtiği için her sene insanlar dayak yemiyor mu ? Evet kilise basılmadı ama içeride içki içiyorlar diye plakçı bastılar. O mis sokakta yürüyen tayfanın kadınlara karşı nasıl tavırlar sergilediğini , kadınlara nasıl baktığını çok iyi biliyoruz. Yok kadın okumazmış , yok kadın şöyle yapmaz yok böyle yapmaz , kadını dövebilirsin falan falan. Bu ülkede mesela elin gâvuru diye bir tabir var. Bırakın gayrimüslümleri bu ülkedeki alevilere karşı olan bakışı , yaklaşımı inceleseniz zaten anlayacaksınız. İnsanlar öldürülüyor ve bu ölen insanlar sırf alevi olduğu için iyi oldu demiyorlar mı? Bir müslüman kalkıp incil için değiştirilmiş bu , insanlar yazdı bunu , kendi çıkarlarına göre değiştirdiler , uydurma bu diyebiliyor. Hadi geçin de bir müslümanın karşısına bunları söyleyin.

O sizin bahsettiğiniz gayrimüslümlere , kadınlara , hayvanlara yani kısaca kendin dışındakilere saygı gösterme dönemi Türk müslümanlığı dönemindeydi. Türkiye artık Arap müslümanlığı yaşıyor.

Ek olarak ben diğer dinleri yada diğer ülkelerde yaşayan insanları savunmuyorum. Diğer dinlerde ve ülkelerde de bizdekine benzer durumlar elbette var. Ben şu an bizim ülkemiz üzerindeki durumu konuşuyorum.
LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 nolu madde için konuşayım, hocam öyle bir konuşmuşsun ki Müslümanlar sanki kilise baskını yapıyor bu ülkede. Osmanlı Devleti'nden bu yana bu topraklar, gayrimüslimlerin rahatça yaşayabildiği topraklardandır özellikle İstanbul.