Tüm bunlar ince ayrıntılar. Aslında anahtar kelime rakip analizini en başta yapmanız, sitenizin otorite puanı ile eşdeğer içerikler üretmeniz gerekiyor. Sitenizin otorite puanını sırayla yükseltmeniz de fayda var. Mesela yerinizde olsam hem kendi siteme tanıtım yazısı alırdım, kazandığım parayla otoritesi yüksek sayfalardan üstüne biraz para ekleyip Google News kayıtlı sitelerden tanıtım yazısı dofollow backlinki uzun vadeli ve her dönemde arama sayısı yüksek olan ve rekabet edebilecek sayfalarıma alırdım. Bu sayede hem trafik elde etmiş olurum, hem de sırayla trafiği yüksek ve arama seo rekabet seviyesi orta ve düşük olan kelimelerde ilk sayfaya çıkmaya çalışırdım.

Linkwheel ve Link-pyramid yapısını araştırın. İmkanınız el veriyorsa link piramidi oluşturabilirsiniz. Bu sayede yukarıdan aşağıya link aldığınız sayfalara da arkaplan tier 2 ve tier 3 backlink ağı oluşturursanız daha etkili olursunuz. Özellikle PBN Türk backlinklerine yönelin. Sayfa içi optimizasyonları zaten zamanla yaparsınız.