Arkadaşlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.
Fakat olumlu ve olumsuz bilgiler var.
Öncelikle makale zayıflığı yaşadığım konular var bunu kabul ediyorum fakat bu her konumun böyle olduğu anlamını taşımaz. Ayrıca Google Haber arama sitesi olduğundan dolayı sıralamalarda hele ki sağlık kategorisinde inanılmaz zor.
Örnek vermem gerekirse ;
https://www.kisa.link/LDs7 konusu için doktor ile video çektim. Uygun dilde anlatımını yaptım ve nich bir konuya değindim. Fakat geri dönüşü çok vahim.
Ayrıca BieLof arkadaşımız dediği gibi meta kyewordleri kaldırmam sorunu çözecekse şu an kaldırıyorum. Kendisinin olumsuz olarak verdiği örnek
Hele bazı sayfalarda uçmuşsunuz. droloji com/manda-sutu-ve-yogurdu-faydalari-mucizevi-dogal-enerji-kaynagi "61 karakter. Bana göre HATA, Çok uzun"
100 tekilinin 50sinin geldigi konudur. Yani çelişkili bir durum vardır. Resim isimleri konusunda haklı yazılımsal iyileştirme yaptım bunuda düzeleteceğim.
Fakat burada yazılanlardan tek gerçekçi gelen Google haber portalında artık blogların savaşamayacağıdır. Çok kez çalışma yaptım iyileştirme yaptım her gelenin fikrine saygı gösterdim. Fakat ne yazık ki tam çözüm tam pansuman bulamadım. Bazen makale yazarken 3-4 saatimi verdiğimi biliyorum. İlgili doktorla video çektiğimi biliyorum.
Emek var fakat başarı yok.
Yorumlarınızı dinlemeye her zaman hazırım, yeterki kanayan yara artık iyileşsin.