DoğanKartal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale konusunda bende verim alamadım. Birçok arkadaştan hizmet aldım. İlk makaleler inci gibi yazılmış özenli. Peşin ödemeden sonra, gelen makaleler içler acısı. Bu kategoride yazarların bir şekilde filtreden geçmesi şart.
Artık güvenimi yitirdim hocam. Kime iş düzgün teslim etmiyor. Başta 100 kez vurguluyorum birde. Geç teslim edilmemesi vs.. çok mühim diye. Tamam hocam yaparız hocam vs.. diyor. İş veriyorum ulaşamıyorum. Çocuk oyunu mu bu yahu. Sus sus sus kriz geçiricem artık. Bizde ticaret yapıyoruz bu ne rezalet ya

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normalde her türlü konuda önce ödeme sonra iş şeklindedi ama makale konusunda ben kendim aldığımda önce makale sonra ödeme şeklinden yanayım.

eğer kabul etmiyorsa bir art niyet veya bir sorun vardır zaten çalışmam.

çünkü bende gidip 500 kelimelik bir makale yazabilirim ama makale yazarına para verip yazdırmamın nedeni daha iyi olacağını düşünmemden yani oda sadece içerik dolsun para alayım hesabı yapacaksa aynısını bende yapabiliyorum. öyle olacaksa bende makale yazabilirim.
Önce makale sonra ödeme yaptım Konudaki 3 yazardan 2sine fakat bu bir şeyi değiştirmiyor hocam misal benim acil 2 3 makale almam gerek adamla anlaşıyoruz ona bel bağlıyorum normalde 1 günde teslim edilecek makaleler için 3 4 gün bekliyorum ortada bir sözlü yazılı (skype-wp) anlaşma var. İşi alıyor teslim etmiyor. Garip olan şu benim bu adamın konusuna yaptığım olumsuz yorum neden siliniyor ve olumlu yorumu hala nasıl profiline referans olarak ekleyebiliyor. İlk isi yaparken bir naiflikler bir naziklikler sonra afedersiniz ben satıcıyım onlar müşteri sanki bir hakaret yemediğimiz kalıyor.

qrphcr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmayı bilmeyen yazarlarla ben de çok karşılaştım. Ücreti anında ödüyorsun yazılar ilkokul seviyesinde yazılıyor. Uyarıyorsun c/p yapıp geri gönderiyor. Bunu bireysel ve kurumsal bir çok yazar yapıyor.
Konuya negatif yorum yapsan "konu baltalama" derler silerler, eksi ticaret puanı versen o da sana eksi verir sonra onu temizlemekle uğraşırsın. Tam bir kör kuyu.

Bilmiyorum bana mı denk geliyor ama forumda paranla rezil olma durumu uzun süredir yaşanıyor.
Bahsettiğim yazarlardan biri için bir arkadaştan şöyle bir bilgi aldım. Ne desem boş.