Merhaba ben 6 yıl önce seo hizmetleri almaya başlamıştım buradan veya alternatiflerinden. Seo paketi roket etkisi yapacak o yapacak bu yapacak şuraya imliyor buraya mimliyoruz diyorlar. Sonradan bi baktım hep sitelerime zarar gelmeye başlıyor almayı bıraktım. Sorun şu paket seo satılıyor bu paketleri yüzlerce kişi alıyor ve satıcıda hepsine veriyor. Sonra siteler googleda değeri düşüyor spama giriyor faydası bitiyor yada siteler kapanıyor ediyor bi bakıyorsunuz faydadan çok zararı olmuş. Satan kişi tanıtım yaptığı paravanlara bile limitli sayıda site eklese sorun olmaz.

1 - Sitenize tanıtım yazısı alın forumlarda satıyorlar ayda 1-2 tane yeter ve düzenli içerik girin hep ana sayfa değil alt sayfalara ilgili kelimelerde alın.
2 - Tanıtım aldınız yerleri takip edin ve ayda 1 ahrefs webmaster toolstan tüm gelen linkleri takip edin. Kırık silinmiş linkeri takip edin webmaster toolstan.
3 - Da-pa alexa değeri yüksek sitelerden alın kötü linkleri reddedin webmaster toolstan.
4 - Çok backlink almak değil kendi alanınızda link alın. Yada paravan siteler açıp alanınızda onlara backlink alın değer yükseltip o sitelerden ana siteye link verin.

Bunları yapmaya başlayınca googleda istediğim siteleri ilk sayfalara getirmeyi başardım. Elbette forumda googleda ilk sayfaya çıkaranlar var yada vardır ama onlarda 100-200 tl için uğraşmaz.