MErhaba arkadaşlar ben bir anahtar kelime de reklam cıkmak istiyorum reklam örnek vereyim.
örnek: mangır kelimesi onay alıyor gösterime giriyor fakat "mangı" yazınca yada "angır" yazınca reklam çıkıyor fakat "mangır" kelimesinde cıkamıyorum. REklam suan görüntürülenemiyor diyor fakat
onaylı ve tam kelime ile eşleşince görüntü almıyor.
Bunun için nereden nasil bir başvuru yapmam gerek evrak vs nedir aydınlatırsanz sevnrm teşekkürler
Söylediğiniz şeyi tam olarak anladım. Bazı kelimelerde google reklam çıkmanıza daha doğrusu firma izin vermez. Henüz bu geçerliliğe geçmedi ancak bilgim üzerine nisandan itibaren yayında olacak. Örneğin Hp servisi kelimesine yetkili servis değilseniz böyle bir ilan çıkamayacaksınız markanın izni olmadan. Bazı kelimeleri google engellerse zaten gösterime girildiğinde ticari marka kullanımından yayından durdurur. Ancak şuan yayında değil bu sistem yani bildiğim kadarıyla. Eşleşme türünü ve TBM oranınızı değiştirip girin yinede aynı problemi yaşıyorsanız bir google ile görüşün durumu. Çünkü bazı müşterilerimin kelimelerinde de bu sorunlar olacak diye biliyorum yakın zamanda. Googledan direkt bilgi aldım ve marka izni gerektirecekmiş bazı kelimelerde.