KebraNegast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seninle aynı görüşte olmayanları aklın sıra bu şekilde aşağıladın şimdi öylemi?
Sen, bu kadar yazilan madde de tek burayi mı kaale aldın?? Kimseyi asagiladim yok! Bir benzetme yaptım! Ama sen alman gereken yeri almamakta israrcisin! Sana, ve senin gibi dusunen arkadaslara diyebilecek tek bir sözüm yok.
Ben herzaman haklinin yaninda haksızın karsisinda oldum! Kimsenin yandaşı yada yada eteginde olmadim. Bugun 10 tane is yaptigim adam yarin hak yerse onunda karsisinda olurum. Icimde ne varsa soylerim, aman yarin isim düşer bu lafi es geceyimcilerden değilim. Benden sana tavsiye sende öyle ol, gururlu bir hareket bu yuzden de sevenimiz çok. Yazmayacagim dedim ama dayanilacak gibi değil.
Saglicakla kal

qwerty35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazıları sadece konuşur, bazılarıda böyle insanlara para kazandırır, hayatlarını değiştirir.
Eminim, yani bugün emin oldum R10 da gezinenlerin %90 ı yabancı forumları gezmiyordur.
Herkes paylaşıyor, herkes birbirine Teşekkür ediyor. Yardım istiyor, Yardım ediyor.
Ücretli eğitimler oluyor, yine böyle Teşekkür yazıları oluyor.
Neyi garipsiyorsunuz Arkadaşlar?
Eminim burada onu eleştirenler profiline girip araştırmadılar, bakmadılar bile. Bir bakayım bu adam bu kadar iyi mi?
Takdir edilmek ( ki eminim anlamını bilmeyen, daha önce yaşamamış, tatmamış olanlarda vardır.) paradan daha önemlidir.
Teşekkür edilen konuları okudum. O Teşekkür eden arkadaşlara ben de Teşekkür ediyorum. Ne yüce gönüllü insanlarmış ki hakedene hakettiğini verebiliyorlar.
Allah aşkına diyorum; yazı yazmak için yazı yazmayalım, bizde araştıralım, bizde bilgiler paylaşalım, insanların hayatlarına dokunalım.
Bunu yapamıyorsanızda bırakın yapanlara çamur atmayalım ki üretsinler, daha fazla insana ulaşsınlar. R10 bunu hakediyor. R10'nun böyle üreten insanlara ihtiyacı var.
Inanilir gibi degil... cok ilginç yahu.. tesekkuru kotuleyen mi oldu. Oraya madde madde yazdik ve neye tepki gosterdigimi de yazdim. Bunu okumadan mi yazıyorsunuz?? 1 ve 2 senin icin normal bi hareketmi? Gerci sormaya gerek kalmadi cogu kisi icin normal bir hareket galiba. Evet tesekkur icin soylemek gerekiyor anlaşıldı. Tamam ben sustum diyebilecek bir sözüm yok bu yorum sonrasi