@softwareman; Hocam Yozgat'ta bulunan heykelin sırtı dönük. Araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Hocam o zaman caminin minaresinin de sırtı dönük sizce mantıklı mı
Benim demek istediğim sırtı dönük olması için arkasında sınırsal bir bölge olmalı yani mantıklıca baktığınızda diğer illerde ilçelerde Atatürk heykelinin arkasına geçmiş olur iseniz ve sizde sırtınızı dönerseniz o zaman yine mi Atatürk sırtını dönmüş olur. Sadece böyle bilgiler ile insanların bilinçlerinde algı oluşturup ikili kavram ile çatışma oluşturmak istiyorlar.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Google'da "Cumhuriyet'in cezalı şehirleri" ile ilgili bir arama yaptığımda bir çok haber sitesinde bu tarz bir söylenti bulunmakta.
Yaptığım bir kaç araştırmalarda ise Yozgat'a gelen siyasilerin çalışmadığı yönünde haberler var.
- NOT: Bu ceza Cumhuriyet döneminde verilip 50 yıl geçerli olduğu söyleniyor. Şu anda şehirin kalkınması için bir çok proje bulunmakta, gelip giderken sürekli görüyorum.
Bu teorileri ben üretmedim bu arada okuduklarımdan çıkardıklarım bunlar..
Hocam emin olun ki eğer böyle bir durum olsaydı şu an bu koz olarak Yozgat'a sunulur miting alanlarında bu prim için reklama dönüşürdü bence 50 yıllık böyle bir durum olamaz.
Ömrünü harp alanlarında çürütmüş bir adam var karşımızda birgünden bir güne rahatlık görmemiş çocuk sahibi olmamış baba olamamış aile kuramamış çünkü vatan için ömrünü harcamış bir adam sizce bunu yapar mı?