Kusura bakmayın ama dost acı söyler.

"deveye sormuşlar neren eğri"

Aslında "deveye sormuşlar neren doğru" diye sorulsa çözümü daha kolay olurdu.

En başta kullandığınız link yapısını düzeltin.

B12 Vitamininin Faydaları Nelerdir - Droloji bu şekilde title kullanımı yerine (Çok kısa 34 karakter.)
B12 Vitamininin Faydaları Nelerdir, Eksikliği - Droloji bu şekilde title kullanırdım. (Birazda olsa uzatırdım. İçerikten kelime eklerdim.)

Hele bazı sayfalarda uçmuşsunuz. droloji com/manda-sutu-ve-yogurdu-faydalari-mucizevi-dogal-enerji-kaynagi "61 karakter. Bana göre HATA, Çok uzun"
Şu an kapattığım için tekrar bulamadım. O sayfada neredeyse tüm keyword kelimeleri kasıp link yapısını neredeyse 100 karaktere çıkartmışsınız.

meta name="keywords" content="b12 vitamini, vitamin, konsantrasyon, enerji, depresyon, b vitamini, balık, et" kullanımını bırakmalısınız.
Meta Keywords Google tarafından önemsenmediği gibi bazı durumlarda spam sayabilir.

meta name="description" kısmı en önemli etkenlerdendir. Siz sayfalarınızda Title ve Ddescription kısımlarının uyumunu yakalamıyorsunuz.

Sayfa ve Title AHMET bey için fakat Description kısmı Ahmet bey ile alakasız yada uyumsuz.

Öne çıkan ve yazı içi görsellere özen göstermelisiniz.

Allah aşkına droloji com/b12-vitaminin-faydalari-nelerdir sayfasına yüklediğiniz görsel ismini;
droloji com/uploads/images/image_default_1215a7a90f8ba793.jpg bu şekilde isim vermek nereden aklınıza geldi?

1 sayfada değil ki tüm sayfalarınız bu şekilde.

Yani; droloji com sitesine sormuşlar neren doğru?

Not: 3-5 sayfaya baktım herhalde çoğuda aynısıdır. Her sayfada hemen hemen her yazıyı LİSTE halinde eklemeyiniz. Yemek tarifi mi veriyorsunuz?

META KEYWORDS HAKKINDA BİLGİ

Google does not use the keywords meta tag in web ranking (Monday, September 21, 2009)
SEO'da yön verici bir videoda Matt Cutts 21 Eyl 2009 tarihinde Google Webmasters Youtube kanalında şöyle bir açıklama yapmış.
İlgili videoda 0:48 - 0:50 saniyelerinde
"Anahtar kelime" (meta keyword) meta etiketini web aramamızın sıralamasında kullanmıyoruz.
Aynı videonun 1:03 - 1:13 arasında meta keyword kullanan siteler için özellikle spam olarak gördüğünden bahsediyor.
özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=jK7IPbnmvVU

Bizim milletin en büyük hatası Google kendi açıklamaları var iken;
Aslı astarı olmayan uydurma güncelleme isimleri ile seo yaptıklarını iddia eden bazı sitelerde boşa vakit kaybetmeleridir.
https://www.r10.net/1073262371-post4.html
Meta Keywords Kullanımı Gereksizdir