1-) doğum günü pastaları kelimesini arama sonuçlarından başlıklar almışsınız. (İşi bilmezseniz spam riskide var.)
2-) Eğer doğum günü pastaları için tam keyword dogumgunupastalari com alanadına sahip olsanız avantajl olursunuz.
3-) doğum günü pastaları kelimesinde ilk sayfa hedefliyorsanız tanıtım yazısı için anahtar kelimeleri index sayfasına link almak yerine o anahtar kelimelerinde içerikler ekleyerek o sayfalara tanıtım yazısı ve link almanız daha avantajdır.

Sitesi için uğraşan kişilerin en büyük hatası her kelimede index sayfasının çıkmasını istiyorlar.

Bir site için uğraşıyorsam;
sitem com/yesil-elma/
sitem com/kirmizi-elma/

Bu tarz sayfalar yapıp yeşil elmanın faydaları, yeşil elma saça faydaları, yeşil elma vücudu faydaları vb. aramalarda sitem com/yesil-elma/ sayfasının çıkmasını isterim.
Bu tarz sayfalar yapıp kırmızı elmanın faydaları, kırmızı elma saça faydaları, kırmızı elma vücudu faydaları vb. aramalarda sitem com/kirmizi-elma/ sayfasının çıkmasını isterim.

Bu tarz içeriklerle ilk sayfaya gelen sayfalar ite otoritesini yükselteceği gibi sonradan eklenen içeriklerinde üst sıralarda çıkmasını sağlar.

Siziz önceliğiniz tanıtım yazısı için belirlediğiniz kelimelerde kendi sitenizde içerikler eklemek olmalı.