Coffee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elbette hayir. söylediginiz gibi fikir sordunuz, herkes fikir verdi.
size zaman ayirmis, ciddiye alip cevap yazmis insanlara "herkes cok zengin 300 tl yi para olarak gormuyorlar" gibi bir cevap veriyorsunuz.
elestiriye kapali oldugunuz gibi isinize gelmeyen fikirlerle de kapalisiniz.
okudunuzunu da anlamiyor, hemen konuyu kisisellestiriyorsunuz. (Burnumun havada olusu, ticaret yapamayacak biri olmam vs.)
Yazik.

Hocam konu heves degil ki. Hatta konu para bile degil. Konu is fikri.
Ben de sifirdan baslamis biriyim, sen de baslamissin helal olsun.
Ben sifirdan basladigimda forumlarda is fikri aramadim, kimseye de sormadim
Benim belirtmek istedigim bu. Arkadasin is fikri olsa ve parasi olmasa durum normallesecek, yardim etmek kolaylasacak.
Is fikri yok, ideali yok, hedefi yok. Para ile ise atilmaya calisiyor.
Böyle baslayan is yanlis dogmus oluyor, büyüyor gibi olsa da faydasi yok, basari sansi sifir.
Ben 25 yildan fazladir ticaret yapiyorum, böyle baslayip basarili olan görmedim.
Bu yanlisi düzeltip arkadasin da parasi cebinde kalsin isteyerek konuya girdim bir mesaj yazdim, simdi pismanim.
Ben bunu eleştirenlere yazdım.Siz hala daha orada takılmış kalmışsınız.Tek sorun oysa kusura bakma zoruna girmiş demek ki.Bu parayı zenginlik abidesi olarak algılamayın.300 lira ile şov yapacak değilim.Bana 300 lira ile yapacağınız iş ancak domain alıp satarsınız derseniz anlarım.Bir tane grup al oralarda başla derseniz anlarım.Ya da bir site yap 300 lira ile ufak bir seo yaptır derseniz anlarım.Siz yok bilmem nesin falan."Ben sifirdan basladigimda forumlarda is fikri aramadim, kimseye de sormadim"Yani diyeceğiniz şey kimseye bir şey sormayın.Tamam sormuyorum bunu da kabul ettim.Sırf yine saçmalacayacaksanız diye birisine pmle sordum.Başarı şansım sıfır dediniz.Tamam başarı şansım sıfır ama rahat olun kimseyi böyle gelipte bana fikir vermiştin sorumlusu sensin demem.Ayrıca para benim sizin cebinizden çıkmayacak.Okuduğumu anladım da siz yazdığınızı okudunuz mu? Lütfen rica ediyorum eleştireceksiniz saçmalamadan eleştirin.Yoksa işin boyutu değişiyor