Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka gibi resmen . Canı sıkılan r10'a girip teşekkür konusu açıyor.Eskiden millet birbirine sahte itrader atardı şimdi ki moda da teşekkür konusu .
Serdar hala Off-topictesin Hala uzaktan bakıyorsun, takiptesin

PhoenixTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategori doğru yerde, konularda kural ihlali yok. Bence eleştirilecek bir durum yok.
Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumda ücretsiz bilgi paylaşanlar 3-5 kişiyi geçmez. @Empower; de bunlardan biridir. Arkadaş ücret beklemeden birçok konuda zamanından feraget edip bilgili içerikler paylaşıyor, teşekkür etmek gereken yerde yeriyorsunuz bence davranışınız doğru bir davranış değil Ne sizi ne de Empower'i tanıyorum ve ikinizle de ticaretim olmamış sadece forumda gördüklerimi yazdım
Teşekkür ederim, bu yorumları yapabilmek için bir takım şeyleri “başarmış” olmanız gerekiyor. Bu arkadaşlar ne yazık ki hiçbir başarıya ulaşamayanlardır. Sonra gelip “ya eğitimi bende alacaktım zaten takipteydim.” diye mesaj atanlardır.

Benim için eğitimin satışı değil, eğitimden sonra ki bu tarz yorumlar önemli. Bunu alışveriş yapmadan önce herkese söylerim.

Adam Adsense sayesinde ev alıyor, sebep oldun diyor teşekkür etmek istiyor. Linç girişimi başlıyor; kıskançlık.