• 1- İnstagram paneli alırsın. (Hesabını organik olarak büyütüyorlar) 1- 3 AY sonra reklam almaya başlarsın 20 - 30 -50 tl diye
  • 2- İlla internet işi yapacaksan, film sitesi aç sana masraflarını söylüyorum;
Alan adı 5 TL => 1 Yıl
2GB RAM, 1vCPU 50 GB SSD Disk 2 TeraBayt trafil - sana dünyalar kadar yeter başlangıçta -- 20 TL = > Toplam 10 Aylık
Tema, Keremiya temaları çok güzel yada internette yabancıların sunduğu ücretsiz temalar var onları kullanabilirsin, Keremiya V5 149 TL , thwp film teması 125 TL, V4 50 TL
@Emrah; 'dı sanırım film siteleri için e-book satıyordu. 25 TL idi sanırım
Bir arkadaş vardı r10'da film siteleri için özel bir eklenti satıyordu Hızlı index için vs. oda 50 T
  • SMM Panel için biraz fazla para lazım 300 TL ile müşteri mağduriyeti yaşayabilirsin. Biraz daha para katıp Açık arttırmalardan 220 -370 arasına sosyalfor temalı + domain + hosting alabilirsin.
  • Pinterest spam yapabilirsin. E-book alarak. (şimdi pinterest yazdım bu kelime forumda birilerine ait ban yersem diye kkorkuyorum çabuk okuyun)
  • Forumda 50 - 100 TLye apk envato oyunları satıyorlar kendince grafik değişiklikleri yapıp 100 tlye playstore hesabı alıp kalan 100 tlyede reklam çıkabilirsin. 5 - 10 TL getirisi olur diye düşünüyorum belirli bir süresonra günlük