İhtiyacın var mı yok mu onu netleştir en başta hocam. Ben iyi beslenme olduğu sürece bcaa dışındakileri gereksiz buluyorum açıkcası. Eline geçti diye hepsini aynı anda kullanayım falan deme hocam her ne kadar besin takviyesi olsalar da Allah korusun kötü birşeye sebep olabilir.Suyu bile fazla içince zehirleniliyor sonuçta.İyice araştırıp dikkatlice kullanmanı tavsiye ediyorum.

Protein tozu: içerisinde yeteri kadar protein oranına sahip bir beslenme düzenine sahipsen protein tozu kullanmana gerek yok. ihtiyacın olmadığı halde kullanırsan böbreklerine gereksiz yere iş çıkarırsın ayrıca protein tozunun su tutma özelliğinin olduğunu biliyorum kilo vermeye çalışıyorsan senin için olumsuz olacaktır.
Bcaa : antrenman sonrasında adele onarım sürecine katkı sağladığı için antrenman esnasında ya da sonrasında 1 porsiyon kullanabilirsin.
L-carnitine : Yağ yakma ve spordan önce enerji verme özelliği olduğu söyleniyor.Bana göre piyasa dümeni bir ürün.Onun verdiği etkiyi 1 fincan Türk kahvesi de veriyor.
Kreatin : Çok etkilidir. Kırmızı etin içerisinde çok az olan kreatini saf olarak bolca kullandığımızda gerçekten fark ediyor.Kullandıktan sonra ciddi kuvvet artışı yaşıyosun.Ancak 2 şeye dikkat etmelisin.Birincisi kreatinin işlenme alanı böbrek olduğu için doktora gidip danışmalısın.Test yaptırıp böbreklerinin bu yükü taşıyıp taşıyamayacağını öğrenmelisin.İkincisi de çok fazla su tutuyor.Deri kalınlığı çok artıyor.Kilo verme sürecinde motivastonunu kırabilir.