Daha önce bir konu açmıştım sitem için fikirler aldım 4 farklı proje için fikir aldım.En sonunda hepsini tek panelde birleştirmeyi hedefledim.
Proje: ÖRNEĞİN samsung j7 arıyorsunuz sitede ürünü seçtiğinizde öncelikle türkiyedeki tüm sitelerdeki en uygun fiyatları karşınıza çıkarıyor.aynı sayfada yurtdışı fiyatlarını karşılıyor ve yine aynı sayfada 2. el fiyatları bulup size sunuyor.
Diğer özelliği ise kendinize store açabiliyor ve ödemeleri site üzerinden çekiyorlar %6 komisyon alınıp size para her çarşamba ile cuma arası çekim günlerinde aktarılıyor.
Ama şunu unutmayın ürününüz karşılaştırma olarak sunuluyor.yanında satıı olarak ise örneğin amazon gibi kendi logonuz çıkıyor.
2 el satış sistemide bulunmakta olup açık arttırma satış yabiliyorsunuz.AÇIK Arttırma bitiş zamanını belirleyebiliyor açık arttırmada karşılaştırmada bu fırsatı kaçırmayın diye belirtilerek çıkmakta.2 el ürünlerde üyeler size özel mesaj atabiliyor.Geçmiş satışlarınızı görebiliyor.Sistemde bulunan kendi store üyeliği alanların fiyatlar atıyorum aylık 19.90 diyelim bu fiyatın 5 tl si örnek olarak sisteme kalıp geri kalan 15 tlsi ise yurtdışından ürün alımı gerçekleştiriyoruz.Örneğin 1000 adet iç çamaşırı stoğu var diyelim. alışverişi bizim sistemden yapıp afilate ile gitmeyen kendi store yani sizin mağzanızdan alan örneğin günlük 10 kişiye alınan ürünü yanında ücretsiz gönderiyoruz.Bu durumda sizden ücret çıkmıyor.Günün belirli saatelerinde böyle fırsat uyarıları çıkmakta örneğin aaa store dan şimdi tablet alırsanız samsung kulaklık ücretsiz gibi bunun dışında bizim kendi store umuz olacak buradada organik üretim yaptığımız antalyadan çileğin 1 kasası 20 tl gibi ücretlere yada keçi boynuzu pekmezi tulum peyniri gibi ürünler şok fiyatlara organik marketten alabileceksiniz.Elimizde avokado cennet elması kivi bol ürün yelpazemiz var.
Bunların dışında otel rezervasyonundan tutun market ürünlerine kadar mevcut. Şunu not düşeceğim kendi store mizde bulunan ürünler maximum 8 saatte elinize ulaşacak bileki amatörce gelecek şu an ama otobüs firması ile köy yoğruduna kadar bozulmadan gönderiyoruz.Turşu köy zeytini.köy tereyağı yayla balı. vb.
Pofilinizde belirli gruplara katıabiliyorsunuz.Örneğin elektronik gurubunda insanlara bu telefonu alsam yoksa bunumu diye ssorular yöneltebiliyor.Birde her üründe editör yorumu görebileceksiniz.
BU BROJEDE ÖNCEKİ KONUMDA BANA DESTEK VERİP FİKİRLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
TEK SİSTEM İLE ALIŞVERİŞTE FARKLILIK YAPMAK BR ARZU HEDEFTİ İNŞALLAH SORUNSUZ BAŞARIRIM.İYİ DİLEKLERİNİZİ BEKLİYORUM SİTE ADRESİ VERMEYECEĞİM.ÇÜNKÜ DENEME YAPILIYOR GELİŞTİRME YAPILIYOR.BİTTİĞİ AN BURADAN PAYLAŞACAĞIM.