tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wikingleri izliyordum o zamanın yaşantısını yansıtmaya calısmıslar o zamanlar idam gibi verilen büyük cezalar felan derken KAN KARTALI sahnesine geldim agzım acık izledim sonra aklıma geldi baktım 7-8. yüzyılda yaşamıslar .d boyle bı infaz şekli ile ölen adamı düşündüm o dönemde ölmüş birde günümüzdeki tarihe baktım o tarihten bu tarihe ölen insan sayısı felan derken onca ölen kişinin yaşadıgını varsaysak dünyaya sıgmayacak derken kafam kaldırmadı yani ölüm demek düzen demek sıraki kişilere nasıl bir dünya bırakacagımızı nasıl yaşadığımızı düşünmemiz daha mantıklı ölümü düşünmekten .d
ölümü sıradaki kişiye sıra gelmesi olarak düşünebilirsiniz ama benim için önemli olan öteki tarafta ne yaşayacağımızdır, vikings bende izledim, uzay konularına da merakım var, bazen şeytan aklima vesvese getiriyor acaba ya öteki taraf diye birşey yoksa, sonra şunu düşünüyorum, Hz Ademden bu tana dünyaya gelen bunca Peygamber, Hz Musa Hz İsa, Hz İbrahim, hepsi bir davayı savunuyordu, bunca Peygamber yanılıyormudur acaba, hiç sanmıyorum en sonunda bu sonuca varıyorum, Allah imanlı ölmeyi nasip etsin hepimize