Site adresi: PM ile verilecek.
Site için istenen fiyat: 500TL
Sitenin aylık getirisi: 0 upload hesaplarımızda hala paralar gelmekte onları da verebilirim.100 dolar oldun mı cekebiliyorsunuz. Gelirilerimizi upload sitelerinden sagladık hiç bir dış link bet sitesinden anlaşma yapılmadı. Geçen sene aylık 200 Dolar gibi gelirlerimiz oldu. Buda bizim için yeterliydi. Daha önceki seneler de 600dolar aylık aldıgımız oldu. İsteyene hesapların dökümanları gonderebilirim. Gelirisi yok diye korkmayın. ben kefilim biraz ugrastıgınızda istediğiniz sonuçları alacaksınız.
Sitenin açılış tarihi: Domain alındığı tarih 2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yerli ve Yabancı Dizi
Günlük hit sayısı: (Yazdan bu yana ugrasmadığımız için günlük 1k - 2k civarında suan. Ama Çabuk index alacağından eminim. )
Ziyaretçi kaynağı: Arama Motorları
Domain Yaşı : 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Özel Tema yaptırılmıştır : Tema için sadece ödenmiş fiyat 2250tl dir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
El emeğim göz bebeğimi satıyorum. Çok yoğun bir tempoda çalıştığımız için gerçekten hiç vaktim olmuyor ilgilenemiorum. Gerçekten gelirimi şuanda sahip oldugum herseyi bu site sayesinde sağladım.
Girmiş olduğum başka bir proje olması ve projenin iyi ve yoğun gittiği için el emeğim olan sitemi satışa çıkartım. Hala upload kanallarında paralar bulunmakta. 2250tl değerinde tema. Tekrar bir tema lisans derdiniz yok.
Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsin.
Site adresini öğrenmek için pm atmayınız.