Reigins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ebaydan al amazonda sat sıkıntı dolayısıyla tedarikçi ile anlaşıp sipariş geldikçe satmak daha mantıklı geliyor bana.Burada anlaşacağım her alanda tedarikçi var zaten. Ayrıca 0 sermaye yani şöyle ki adam bana siparişini verecek bende tedarikçiye ileteceğim göndereceğiz ürünü olay o. Ama ebay kısmında ilk parayı sen ödeyeceğin için ve ayrıca ebay amazon gibi müşterinin arkasında çok fazla duran bi firma değil hiç girilmez ebaydan al amazona sat işine. bu arada sürekli ebay diyorum çünkü amazondan sonra en büyük firma ebay bana göre.
Dediğiniz gibi olsun hocam... Ben tecrübeme dayanarak söyledim. Son zamanlarda forumda bu tarz konular açtığınızı görüyorum. Bence boşa kürek sallıyorsunuz. Size gerçek bir kazanç kapısı söylüyorum... pinterest site. Bu kapıda gerçekten ekmek var. He derseniz illa amazon yapacağım o halde amazonda, aliexpresste çok satan makina parçalarına bakın. Çok satan ve tek parça olan. Mesela bir adet makina parçası 1000$ ama Türkiye'de bunu 200$ yaptırıp gönderebiliyorsunuz. Eski çalıştığım bir firma Türkiye'de adetini 15 TL'ye sattığı yangın söndürmede kullanılan parçayı yurt dışına 20-25$'dan gönderiyordu