Dropshipping konusunda tecrübeme güveniyorum. Matbaa, giyim vs. birçok alanda dropshipping projeleri geliştirdim ve hiç bir zaman projelerime sadık kalmayarak sattım. Amazon gerçekten tahmin edildiği gibi basit değil. Orada bana göre gerçekten sorumluluk var. Sözde uyurken para kazanmak, pasif gelir vs. diye adlandırıyorlar. Örneğin dropshipping yöntemiyle sattığınız ürün iade edilirse sizde diğer tarafa iade etmekle uğraşıyorsunuz. Üstelik stoksuz bir yönetimde yok ortada. A sitesinden kendi cebinizden ödeyip alıyorsunuz amazondaki müşteriye gönderiyorsunuz. Amazondan alana kadar paranız bekliyor olacak. Bu iş sermayesiz yapılabilecek bir iş değil. Eğer bu işe yatıracak bir 10K$ paranız varsa ve zamanınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Kaybedeceğiniz tek şey harcadığınız zaman olacak. Maddi bir kayıp yaşama ihtimaliniz çok düşük.
Ebaydan al amazonda sat sıkıntı dolayısıyla tedarikçi ile anlaşıp sipariş geldikçe satmak daha mantıklı geliyor bana.Burada anlaşacağım her alanda tedarikçi var zaten. Ayrıca 0 sermaye yani şöyle ki adam bana siparişini verecek bende tedarikçiye ileteceğim göndereceğiz ürünü olay o. Ama ebay kısmında ilk parayı sen ödeyeceğin için ve ayrıca ebay amazon gibi müşterinin arkasında çok fazla duran bi firma değil hiç girilmez ebaydan al amazona sat işine. bu arada sürekli ebay diyorum çünkü amazondan sonra en büyük firma ebay bana göre.