Teknik anlamda çok ama çok geridesiniz.
Maalesef python crawler ile film botu yapmaktan ileriye gidemezsiniz. PWA/SPA siteleri nasıl indexlemeyi düşünüyorsunuz static scraping ile?
Saydığınız veritabanları arama motoru için uygun yazılımlar değil. Site içi arama yapmıyorsunuz ki elasticsearch kullanasınız.
vs. vs. diye uzar gider eleştirilerim.
Ama siz yine de deneyin en azından deneyim elde etmiş olursunuz.
Projenizde başarılar.
Python crawler'ı küçümsemeniz beni şaşırttı ancak Python'u bilmeyen biri bu yorumu yapabilir diye düşünüyorum.Önerinizi nedir acaba Java ,C++ Zaten bu diller Python ile kullanılabiliyor.Amaç webe en yatkın dili kullanmak buda Php Python gibi dillerdir ki hepsine hakimim çok geride olduğumu iddaa etmeniz beni şaşırttı ki Google bile bu dilleri kullanıyorken nasıl geride olabiliyorum acaba.
Deneyimim yeterince var hocam tavsiye için teşekkürler.Ama ben sizin deneyiminizden şüphelendim normal bir siteyi indexleyen Python crawler PWA/SPA siteleri indexlemesi için basit bir algoritmaya ihtiyaç duyar.Elasticsearch sadece istatistik için basit dediğiniz bu yazılımı facebook aktif kullanıyor. Siz eğer bunları basit buluyorsanız buyrun anlatın daha zorlarını dinleyelim ki çok bir şey duyacağımı sanmıyorum.
20. geleneksel yerli arama motoru yapıyoruz konusuna hoşgeldiniz
Hoş bulduk hocam.Hoş ayrı.
Vay arkadaş ya

olan şeyleri bırakıp başka şeyler mi üretsek ?
Bunun amacı para yada başka bir şey değil hocam üretmemiz gereken bu.
yapacağınızı konudan anlıyorum zaten , size yöneltilen sorulara yapıcam kelimesinden başka birşey yazmazsanız nasıl yapacağınız hakkında fikrimiz olmaz dolayısıyla yukarıdaki yorumlar gibi alaycıl tavırlarla karşılaşırsınız
Alt yapı için yapacağınız yatırımları ve kullanacağınız veri tabanı yapısını merak ediyorum sebepleriyle beraber
Doğru yorumlar yaparsanız belki başka kelimeler duyarsınız hocam.Gerekli cevapları veriyorum zaten yorumlara bakın.Gerekirse konuya eklerim.
Ekibimiz 50 kişiye ulaşmıştır.Bana güvenmeyenlere alay edenlere teşekkür ederim.Daha fazlasına ihtiyaç vardır.Bu proje ciddi bir projedir.