Önce adımı öğren ondan sonra muhattap olalım tamam.
Firmanın telefon numarası olması, taşıma yapması, destek sistemi olması her firmayı iyi kaliteli yapmaz bu saydığını özellikleri yapan bir çok çöp firma var.
5 yıl önceki açılmış forum konularını getiriyorsunuz gündeme sizce de gereksiz bir cevap vermiyor musunuz
Arkadaş vestapanel kullanacak olduktan sonra a dan z ye ilgilenirim sorun değil sonuçta burası forum yardımlaşma yeri.
Vps vds satma niyetim yok ancak siz sağlıklı görmüyorsunuz sanırım konuya kaç firma satış mesajı atmış önce ona bak sonra cevap yazarsın haa tabi adımı öğrenebildiysen.
Ayrıca firma önerebilirim yabancı ya da türk firma ben arkadaşa öneride bulunurken bundan siz neden gocundunuz.
Yaş olarak benden büyüksünüz konuyu daha fazla uzatıp saygısızlık olmasını istemiyorum o yüzden cevap yazmayacağım. Konu daha fazla spam olmaması amacıyla.
Telefon yazdım yazım yanlışı için özürdilerim yalnız ben sırf siz dediniz diye ilgili siteye üye olup ticcet oluşturdum gelen cevap sunucular destek vermiyoruz demeleri oldu ? siz olaya 1 vps olarak bakıyor ben olaya 5000 vps olarak bakıyorum ilgili arkadaş siteleri cpanel siz vesta panel taşıma yapıcakmısınız peki sitelerinde php uyumsuzluk sorunu çözücekmisiniz ?
ya saldırı gelirse ya hack gelirse ilgilencekmisiniz birşey maliyeti ucuzsa bilinki onda bir eksiklik vardır mutlaka ?
gelelim sizin diger konuya 1 tane e3 işlemci sunucu alıp 100 tane vps kurup sonra gelip türk firma gördüm ne kadar dandik demeniz genelleme yapmanız ne kadar etik ? kaç yıldır sunucu yönetim bilginiz var ? mesela 3 gün önce 1 müşterim ihs plesk cpanel taşıdım ( ücretsiz ) 180 site maunal elle ? daha bugün bitti siz bunu yaparmısınız yada ilgili firma yaparmıdı ücret almadan ben teknik soruyorum siz direk normal diye cevap veriyorsunuz ?
Sorularıma terkrar 4 kez söyliyorum
günlük yedekleme varmı ?
Telefon destek verip yada ticcet destek verip hiç bir yere yönlendirmeden onlar yapıyormu ?
sitede php sorunlarında aynında çözüm getiyorlarmı ?
oluşabil cek hacklenmeye karşın neler yapıyorlar ?
isterseniz r10 da digitalocean aratma yapın konuların %90 vps nasıl kurulur yedek nası yüklenir vb.. o zaman bizde 1 dolar hizmet verelim ? destek r10 kullanıcılar versin olmaz mı ?
siz hiç ssh girip yazma okuma testi yaptınızmı ?
digitalocean i/o wait sorunlarında bir haberiniz varmı ?
Konuya daha fazla mesaj yazıp ne sizi nede kendimi küçük düşürmenin anlamı yok iyi forumlar.