OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumları okudum gayet üzücü. Yorum yapmak isterdim ama ürünler hakkında en ufak bir fikrim yok. Lakin takip ettiğim kadarıyla yaptığınız yorumlardan gayet efendi kibar ve nezih insanlardan biri olduğunuz bariz belli oluyor. Eğer birgün ürünlerinizi tatma fırsatım olursa yorumlarda bulunurum. Aslında parasal değilde o çocukluğumun tadını bulamıyorum hiçbirşeyde
Allah razı olsun.
Halil_69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam oda bişeymi?
anlatacağımı dinle. benim burdaki konumu f...d...h bir üye kopyalamış bir forumda gördüm paylaşim diyerek konu açmış onada hakaret gelmiş. ben çok sonra haberdar oldum. konuyu açanıda tanımam etmem
Garip vallaha.
zbucky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok haklısınız , maleseef yaşı büyük olsa da halen ergen gibi davranan kişiler fazla. Ama forumun çoğu bu şekilde değil merak etmeyin siz takmamaya çalışın.
İyi Çalışmalar Dilerim
Sadece 1 kişiden iyi yorum geldi yorum yazanlara gerektiği cevabı kibarca veriyorum
WAwebtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yazıkii saygısız ve kendini bilmezler var bu ortamda.. Kedi ulaşamadığı Ete mundar dermiş misali.. Kibrinizde ve kişiliğinizde boğulun inşallah
kişi kendinden bilirmiş işi hocam. Adam direk *********** dedi geçti.
ZyDn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanlar boş, takmayın hocam
Maalesef öyle.
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 harici diğer forumlara sadece site tanıtımı için girip çıkıyorum. R10'dan gerisi gerçekten boş, bir ciddiyet bir ilerleme yok oralarda.
Gerçekten öyle..