Alkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakında biz arama motoru yapıyoruz umarım onuda bu kadar desteklersiniz.

1.
Bizim az çalıştığımızı iddaa edenlere itafen yazdım.Kapitalist düzen her yerde aynı hocam.Sanmayın ki 2000 dolar alan işci ailesi ile mutlu.Birileri sömürülecekki birileri yesin.Kimlerin hangi ülkelerin sömürmekte uzman olduğunu size anlatmama gerek yok sanırım.

2.Hocam ne bana gösterileni ben gerçeklerden bahsediyorum.Ne medya abartması ben her habere kolay kolay inanmam.Gerçek videolardan bahsediyorum.Ve bu şiddetleri savunan ülkelerden.ABD'de her yıl ortalama 3 kişi polis şiddetinden ölüyor.

https://yenisafak.vod.ma.doracdn.com...7707443d1d.mp4

Bunu Türk polisi yapsa ne düşünürdünüz.Ya da McCoy'un arabasından uyurken 25 kurşunla öldürülmesine ne diyorsunuz.25 kurşunluk ne suç işlemiş olabilir.Hocam uyumayın videoları ben size atmıcam belki her yerde ulaşamassınız izin vermezler ama çoğu yerde videolar var canlı canlı ve bunu savunuyor ülkeler.
Çocukların korkudan polise yol soramadıklarını biliyor muydunuz ? Bunlar abartı değil gerçek.
Bizde polis şefkattir onlarda şiddet bu kadar açık.

Asker konusuna gelirsek çok saçma bir mantık bence Askerin silah kullanma yetkisi bellidir.

Müessir bir fiil ile taarruza uğranıldığı veya müeesir bir fiil veya tehlikeli bir tehdit ile bu hizmetlerle yapılmasına mukavemet edildiği takdirde,
Davet edildiği halde, bu davete derhal itaat etmiyen veyahut bıraktığı silahı veya aleti tekrar eline almaya davranan veya alan kimseyi itaate zorlamak için
asker silahını kullanabilir.
Yani yukarıdakileri anlamadıysan açıklayiyim.Askere silah doğrultuğunda ateş etme eylemindeyse ve Asker silahını bırakmasını söylediği halde silahını bırakmıyorsa ateş edebilir.Asker silah kullanma kuralları bellidir değişmez.Çoğu ülkede bu standartlar aynıdır.Fakat gelin görünkü bir Türk polisi ile Avrupa polisinin silah kullanma konusunda ne kadar uçuk farklar olduğu bizim insanımızın isana ne kadar değer verdiği ortada.

3.Benim etik anlayışım gole gidene faul yapmak değil hocam.Asıl olan şu karşı taraftan kimse gol atmaya çalışmıyor.Gol atmak isteyen hep etik olanlar nedense bilmem anlatabildimmi

Herkes kafasının yıkanmasına izin verecek kadar safmı hocam öyle 2 adam getir demekle olsun.Kendi adamların kafalarını yıkıyorlar çünkü zaten çoktan yıkamışlar kafalarını.Hocam film olayını geçeli çok oldu ama siz bence biraz gerçekci yaklaşın olaylara öyle her şey çocuk oyuncağı değil.

Ekleyin sohbete hazırım.Bu konularda ne kadar haksız olduğunuzuda seve seve anlatırım.

Hocam nefret ettiğiniz şeyi yaptığım için özür dilerim.Ama ben Türküm başka savunacak ne vatanım var ne milletim.Ben Türklüğümü kullanmayı hiç bir zaman bırakmayacağım ama siz Türk olmayı çoktan unutmuşsunuz bence.

Yaani olmadı diye bir şey yok sebepleri başka dinlemek isterseniz anlatırım.Her projeyi yakından takip ediyorum.Yaani kendini gösterdi ki yapılabilir şeylerin olduğunu farkettirsin insanlara.Yarın bir gün bir algoritma geliştirdiğinde bunu satın alacak olan yine yaani emin olun.Belki 10 sene sonra çıkacaklar dicekler ki biz büyüdük artık Türkiye'nin en iyi arama motoruyuz.Turkcell hiç bir zaman boşa yatırım yapmaz.

Bizim seomuz olduğunda ben size yardımcı olamayacağım maalesef.Üst sıralar çıkmak isterseniz bu mesajınızı hatırlatırım.Tutunacak dal bulunur yeterki düşme.

Benim google ile işim yok hocam.Yarın Google Türk lokumu yerine Avrupa lokumu doodle'si yapsa afiyetle yeriz heralde.Konu lokum değil asıl konu önemli dikkatli olmalıyız artık.

Ekibimizde şu an destek olmanız daha yararlı olacaktır hocam teşekkürler bekliyoruz

Amacım para değil hocam.Sağlıklı olacağını düşünmüyorum.Ederim edeceğim siz varmısınız ondan haber verin.Google'ın garajta üretildiğini işçilerinin maaşını yemek kuponları ile ödediklerini de unutmayın.yer mekan değil süreklilik bağlılık önemli.

Hocam teşekkür ederim bilgilendirici bir mesaj olmuş.Ben yazılım konusunda kendime güveniyorum ekibimide kuracağıma eminim.Gelin bizimle olun pişman olmayacaksınız.

Belki de hocam Bugün projemize destek olanlar pişman olmayacaklar sizide bekleriz.

Doğru onlarsa ben yanlışım hocam.Dünya'nın en büyük şirketi olmalarına siz izin verdiniz.Elinizden ne geldi siz ne yaptınız sizin neyiniz eksikti affedersiniz.Ben çabalıyorum sizide görelim hadi.

Teşekkürler hocam ama bahsettiğiniz işi yapmak benim 2 günümü bile almaz.Ben tüm algoritma ve yapının farknıdayım.Amacım başka bakalım kaç kişi benimle bu işe inanacak.Bugün verecekleri karar onları çok etkilecek farkında olmaları lazım

O proje yapılacak hocam 100% eminim.Yazılım konusunda kendime güveniyorum bir çok algoritmanın alt yapısı hakkında bilgim var.Nasıl crawler oluşturacağım konusunda hangi db alt yapılarını kullanacağım konusunda da deneyimlerim var.Nelerde ekip lazım ve nasıl yönetimi sağlanır yazılım arkadaşlarımla bunları görüşeceğiz zaten.

Linux Linus Torvalds tarafından aslında farklı bir amaçla ortaya atıldı hocam.Aslında ilk geliştirilen işletim sistemlerinden biri olan Unix ücretli hale geldiğinde herkes benzeri projeler geliştirmye başladı ve GNU projesi ortaya çıkmıştır.Bu da biz Unix değiliz başka bir işletim sistemiyiz anlamına geliyor Fakat bu işletim sisteminde çekirdek hataları vardı ve Linus Torvalds bu hatayı giderdi ve kendi çekirdeğini üretti buna da Linux adını verdi.Tamamen kendileri yazdılar.Linux bir işletim sistemi değil çekirdek aslında.

Deneyimleriniz aktardığınız için teşekkür ederim hocam.Bence sizde bu ekipte olmalısınız.Diğer konular bi şekilde halledilecek emin olun.Asıl algoritma hazır olduğunda herkesi çok şaşırtacak zaten.

İyi niyetleriniz için teşekkürler.

Yeni sayılmam bu işlerde.Yaşım ve tecrübem var Allaha şükür.Akıl değil destek bekliyorum hocam teşekkürler

Ben,Sen,O Gelin beraber kullanırız hocam güzel olmaz mı Aradıktan sonra ben kullanırım şahsen.Merak etmeyin birebir aynısından bahsetmiyorum zaten kendini aşan bir motor olacak.Öyle bir motor ki yapay zekası herkesde merak uyandıracak.

Hocam ekibimize gelin.Fİkirleriniz değerli.

Kolay sanmıyorum zaten hocam.Ekibimize gelin zoru başaralım diyorum
Sen yap hocam.
Bir İnsan Kaynakları profesyoneli olarak destekliyorum.
Hayırlısı olsun...