Alkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bekleriz hocam ne yaptığınız değil ne yapacağınız önemli.

Hocam bizim suçumuzda var yok değil ama bizi buna mecbur ediyorlar emin olun.Bugün Google özgün olmak deyimini unuttu gitti.Alakasız başlıklar konular haber sitelerinde ben kendim ürettiğim bir yazıyı bile haber sitesinde önce okuyorum.Emek unutuldu bu da bir gerçek.Sırf bunu engelleyecek fikirlerimde mevcut.

Google kopyası olacak bir proje düşünmüyorum zaten bu şekilde bir yere varılmaz.Benim düşüncem biz Google olarak bunu nasıl yapamadık dedirtmek.Yapacağım da zaten.
Alıntı
Google kopyası olacak bir proje düşünmüyorum zaten bu şekilde bir yere varılmaz.Benim düşüncem biz Google olarak bunu nasıl yapamadık dedirtmek.Yapacağım da zaten.
Bold olarak belirttiğim yer için söylüyorum google tarafında +10K / 40k ya kadar varan maaş alan belki daha az belki daha çok bir çok profosyonel mühendis çalışıyor mantık olarak belki akıl akıldan üstündür ancak bilgi bakımından geçebileceğinizi düşünmüyorum şuan yaptıgınız kıyas milyon dolarlık ekip ile kendinizi kıyaslamak azim önemlidir ancak yaptıgınız çağrışım kaplumbağa ile arap atını kıyaslamaktır.