Dediğim gibi beyin yıkamada çok iyiler onlar çalışkan hoşgörülü yeni fikirli biz tembel bir işten anlamaz neden teknolojide çok iyiler niye onlar hata yapmaz.
Hocam bu kadar bağnaz bir düşünce duymadım.Neyin çalışkanlığından bahsediyorsunuz.Haftada 45 saatden fazla çalışan işçilerimiz var bizim.Avrupalı biri 30 saat çalışsa iş sayar kendine.Etikmi teslim olan adamı boğan polislerimi etik.Çocuğa silah çeken ülkemi etik teröre destek veren ve bunu açıklayan ülkelermi etik mahsumlara savunmasızlara füze fırlatan mı etik ?
Sizin yazdıklarınızada baktım keşke görmeseydim şu yazdıklarınızı işte öyle güzel beyin yıkadılarki farkında bile değilsiniz.
Olacak ben yapacağım.Sizde destek olacak mısınız ?
dunyadaki tek ayik oldugunuz icin gurur duyun hocam oyleyse

sizin fikrinizde olmayan her insan suan beyni yikanmis durumuna dusuyor muhtemelen. Dogruya dogru yanlisa yanlis demediginiz surece istediklerinizi elde edemeyeceksiniz. Biz tembellik yapiyoruz, basarisiz oluyor. O adamlar calisiyor dunyanin en buyuk sirketlerini ellerinde barindiriyorlar. O yuzden bian once su gereksiz milliyetcilikden kurtulun ve gercek dunyaya bir selam verin.