Google size ne yaptı onu anlamadım.
Hocam benim google ile bi alıp veremediğim yok.Farkında değil misiniz hep başkaların fikirlerini paylaşıyoruz hep onlar gibi düşünüyoruz.Benliğimizi kimliğimizi unutur olduk.Kendimizi dünyaya tanıtamaz olduk.Bugün google yada başka bir firma çıkıp Avrupa Lokumu diye bir şey uydursa emin olun Türk lokumu unutulur gider.Bu hep böylemi olacak.
Artık bir şeyler yapma zamanı bence hocam.
Ne kadar maaş ile proje de çalışacaz.
Çünkü kailiye almadığın Google o arama motorunu yaptırmak için
Bilmem kaç yazılımcı ile çalıştı.
Bilmem kaç bin dolar maaş verdi.
İmkansız değil evet yaparız.
Ama paran varsa yapılır.
Aylık 5000 TL veriyorum desem mi tercih edersiniz yoksa kendi projesini geliştiren Türk ekibinde bir Türk olarak yer almayı mı ? Bence Türkler böyle yapar.
Ben hiç bir projeyi küçümsemiyorum ben bizim proje yapamayacağımıza inanları küçümsüyorum.Ama bu ekip yaptığında bu projeyi herkes çok şaşıracak göreceksiniz.
Ayrıca her proje başta google bilmem kaç yazılımcı yada maaş ile direk işe başlamadı.Önce zahmetini çektiler sonra meyvesini yediler.
Her ay istikrarlı bir şekilde biri googleyi biri sahibindeni biri facebooku bitirmeye çalışıyor. Tuhaf...
Hocam benim google ile bi alıp veremediğim yok dediğim gibi.Öyle bir proje yapalım ki dünyaya açılsın bizimde dünyada bir sesimiz olsun.
özgün bir proje yapıyım kendime değer katıyım yerine onun bunun yaptığı işleri kıskanıp baltalamak ülkece ata sporumuz olmuş durumda

şaşırmamak lazım
Amacım şan şöhret para başkalarını baltalamak değil.Amacım benim kendi memleketlim ile kendi toprağım ile kendimize özgü proje geliştirmek.Artık vakti geldi bence.