Alkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba r10' evet sana sesleniyorum duy beni artık.Kendine güven yazıyı oku ve geri adım atma olmaz deme.
Ben bilmiyorum yapamam deme.
Yapamayız ne alaka ya deme yaparım nasıl destek olurum bu yazıyı okudum bende bir şeyler yapmalıyım de.

R10'da bu yetenek var.Her gün açtığımız sitelerin hit gelmesini bekliyoruz. Biz google için sabah akşam uğraşırken onlar 1 doodle bile yaparken bizi kaile almıyorlar.Bugünkü temadan bahsediyorum.
Artık yeter zamanı geldi.Kendi algoritması kendi yapay zekasıyla dünyada adını duyuracak bir arama motoru artık başlandı..Ben bu forumu uzun zamanlardır takip ediyorum çok denendi gibi lafları zaten örnekleri var gibi lafları duymak istemiyorum Google'a mı destek olacaksınız ? yoksa bu ekibe mi ? İmkansız mı tam benlik.Yada seni aşıyor mu bırak bu seferde aşsın seni denemekten vazgeçme.

Gel işinin belirli bir zamanınıda buna ayır.Çok şey kaybetmessin.

Turkcell bir çok projede yer alıyor zaten.Arama motorunuda sırf burdada biz varız demek için yaptılar.Böyle bir algoritma geliştirirsek bu Turkcell'inde ilgisini çekecektir.Lütfen artık olumlu düşün ve ekip olalım.

OKUYUP GEÇME bu konu çok çok önemli.Oturduğumuz yerden ancak eleştiri yaparak sadece kendi ipimizi çekiyoruz.

OKUDUYSAN OLUMSUZDA OLSA 1 YORUM YAP GÖRELİM NEREDE YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUZ GÖRELİM NEDEN O ÇOK İYİ TASARIM O ÇOK İYİ YAZILIM YAPAN KİŞİ BU İŞİ DÜŞÜNMÜYOR.BU PROJE BU FORUMDAN ÇIKACAK.

Benim artık işim gücüm bu.Yazılımda çok iyiyim bir çok dile hakimim bütün işim bu ekibi bir araya getirmek artık.Olacak yapılacak vazgeçilmeyecek.Ben artık 2.planda olmayı izlemekten bıktım.

Skype adresimi ekle bana katıl.

Bütün ilerlemeler insan fikrinin eseridir. Fikri harekete getirmek birinci işimiz olmalıdır. Bir kere millet benliğine hakim olsun ve düşünebilsin yeter! Başlangıçta hatalı düşünse de az zaman sonra bu hatayı düzeltebilir. Fikir bir kere faaliyete başladı mı her şey yavaş yavaş düzene girer ve düzelir.

Mustafa Kemal Atatürk
Ne kadar maaş ile proje de çalışacaz.
Çünkü kailiye almadığın Google o arama motorunu yaptırmak için
Bilmem kaç yazılımcı ile çalıştı.
Bilmem kaç bin dolar maaş verdi.

İmkansız değil evet yaparız.
Ama paran varsa yapılır.