dadaskral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onlar kadar caliskan, onlar kadar is etigini bilen, onlar kadar yeni fikirlere acik, onlar kadar hosgorulu vs vs vs oldugunuz zaman belki bir seyler cikarirsiniz. Ancak sizin yazdiklariniza bakiyorum ben o isigin sizde olmadigini dusunuyorum. Insallah yaparsiniz da ben apisip kalirim ama dusunce yapiniz gercekten bu kadar zor bi is icin yatkin degil bence.
Dediğim gibi beyin yıkamada çok iyiler onlar çalışkan hoşgörülü yeni fikirli biz tembel bir işten anlamaz neden teknolojide çok iyiler niye onlar hata yapmaz.
Hocam bu kadar bağnaz bir düşünce duymadım.Neyin çalışkanlığından bahsediyorsunuz.Haftada 45 saatden fazla çalışan işçilerimiz var bizim.Avrupalı biri 30 saat çalışsa iş sayar kendine.Etikmi teslim olan adamı boğan polislerimi etik.Çocuğa silah çeken ülkemi etik teröre destek veren ve bunu açıklayan ülkelermi etik mahsumlara savunmasızlara füze fırlatan mı etik ?

Sizin yazdıklarınızada baktım keşke görmeseydim şu yazdıklarınızı işte öyle güzel beyin yıkadılarki farkında bile değilsiniz.

D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son bir kaç yıldır hep bu konular açılıyor. Herkes google'nin ne kadar büyük bir firma olduğunu biliyor ve konular kapanıp gidiyor..O kurduğunuz hayal hayatta gerçek olmaz...
Olacak ben yapacağım.Sizde destek olacak mısınız ?