Beni diğer yazılımcılardan ayıran diğer 8 yıllık on binlerce yazılımcıyı bir araya getirip ekip kurmak ve arama motoru yapmak.Benim tek derdim bu arama motorunu yapmak.Ekip yönetmek strateji geliştirmek bunlar benim istediğim şeyler değil ben arama motoru yapmak istiyorum.
Ekibe katılanlar çok ısrar ederse projelerimden bahsederim ama bence asıl konu bu değil asıl konu yapmak.Ben yönetici aramıyorum arama motorunu nasıl ileri taşırım düşüncesinde olanları arıyorum.Koordinasyon'u ben sağlarım yapmadığım iş değil hocam.
Hocam hedefimiz belli olduktan sonra bunlar aşılmayacak şeyler değil.Ben gerektiğindeç ok büyük ekipleri yönettim belirttiğim gibi benim amacım ekip yönetmek değil bu projeyi gerçekleştirmek.Bu aşamada stratejide oluşur başka şeylerde bunu ben yaparım yada başkası bunlar sorun değil emin olun aşılacak şeyler.
Bana güvenin ve ekleyin.Ne konuşacağım ne yapacağım diye düşünmeyin.Bir çok girişim olduğunu biliyorum bir çoğunda yer almakta istedim yine biri bir konu açsın yine destek olurum.Ama bu sefer sonuna kadar götürecek biri lazım oda benim ve bahsettiğim gibi alternatif olsa belki r10 sloganı farklı olurdu
sorularımın cevaplarını aldım size başarılar ama arama motoru kuramayacağınızı görüyorum
bir uzman olarak bunu gayet samimi ve açıkça yazdım hevesiniz kırılmasın yine de.
seneye update ederim konuyu forumda olursanız devam ederiz