Benim bu konuda yardımcı olacak yeteneğim yok ve maalesef Adsense nedeniyle Google ile iş ortağı sayılırım.

Size kolay gelsin.
Kim değilki başka alternatifiniz varmıydı.Siz yinede ekleyin hocam.
Bir mıh bir nal bir nal bir at bir at bir kahraman bir kahraman bir ordu bir ordu bir ülke kurtarır.
Bu kendi sorduğum soruların cevabını verecek olsaydım, şu an r10 da olmazdım sanırım
bu iş mühendislik hocam atladığınız nokta o. Mühendislikte birikimdir. Doğrudan son noktaya ulaşılmaz. Küçükten başlanır. Mesela; Hatırlarsanız android 2 sürümünü, klavyede numaralar yoktu. Noldu geri bildirim aldılar, bilgiyi biriktirdiler yorumladılar ve numerik klavye koydular. Baştan akıl edilemeyen basit birşey birikimle tamamlandı.
Heyecanınızı anlıyorum fakat, doğrudan rakip olmak değilde önce kendi kulvarınızda birşeyler başarmak öncelik olmalı. Sonrası zaten kendi gelir.
Başarılar diliyorum.
Hocam o birikim bende var.Ama eksik olduğum alanlarda var ekip bunun için var.Şu projeyi bir açalım geri dönüşlerle bile ilerileriz.Başlangıcı çok yankı getirmeye bilir yada getirede bilir bunu projeye başlayarak anlayabiliriz.Nasıl ilerleyeceğimiz illaki şekillenecektir.Gelin ekibe hocam.Gelin tartışalım.Bugün attığınız bir adım yarın büyük işlere neden olabilir.
Proje adını bulayim herkesi tek bir platformda toplayıp fikir alışverişi yapacağımız bir ortam sunmayı düşünüyorum.