Alkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Topluma hitap eden bir proje olması gerekeck zaten.O emekli dayı sırf soyağacını sorgulamak için bilgisayarla işi olmadığı halde merak edip nasıl e-devlette üye olduysa bizde o ilgi çekecek alanlar üzerinde çalışacağız.Benim işim yazılımla bu konuda çok iyi tezler yazılır belki ama benim işim artık bu projeyi yapmak.

Siz bana peki bu konularda destek olacak mısınız gelin bunları siz düşünün ekibin bir yerinde sizde yer alın.Arama motoru çok geniş bir kavram ne aratacak ne sonuç verecek ve bu sonuçlar kimin ne kadar ilgisini çekecek bunlar bizim konularımız tartışır en iyisini yaparız.Bunu yapacak yetenek bu ülkede var.
Bu kendi sorduğum soruların cevabını verecek olsaydım, şu an r10 da olmazdım sanırım

bu iş mühendislik hocam atladığınız nokta o. Mühendislikte birikimdir. Doğrudan son noktaya ulaşılmaz. Küçükten başlanır. Mesela; Hatırlarsanız android 2 sürümünü, klavyede numaralar yoktu. Noldu geri bildirim aldılar, bilgiyi biriktirdiler yorumladılar ve numerik klavye koydular. Baştan akıl edilemeyen basit birşey birikimle tamamlandı.
Heyecanınızı anlıyorum fakat, doğrudan rakip olmak değilde önce kendi kulvarınızda birşeyler başarmak öncelik olmalı. Sonrası zaten kendi gelir.

Başarılar diliyorum.