caddebodrum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atılım yapmak istiyorsanız firefox kullanın tüm tarayıcıları silip zaten firefox yandex kullanıyor ben öyle yapıyorum mesela. Zaten istesenizde mümkün değil böyle birşey internete bir bakın neler para kazandırıyor ? Adsense - youtube şimdi siz youtubeyi millete bırak diyemezsiniz sadece google kullanmamakla bitmiyor adamlar millete para kazandırıyor insanlarda vazgeçilmez yapıyor. Siz googleyi bırakınca adsenseden para kazananlar para kazanamıcak gibi gibi zaten googleyi googledan aratan milletiz zor.
Yandex'e lafım yok güzel proje dediğiniz gibi ama ben artık bu Google'un bizi 2. plana atmasını izlemicem.Benimle olmak istiyor musunuz istemiyor musunuz ne yaptığınız önemli değil.Öğrenir yaparsınız.Amacım para kazanmak değil hocam Google kullanıp kullanmamakta umrumda değil gerçekten.Biz google kullanıyorsak artık onlarda ya dur şurada aratayım bi belki burada sonuçlar daha iyi çıkar desin.Vay be Google tekel değilmiş bu proje iyimiş ve bu projeyi Türk yapmış desin.Vazgeçmicem hocam çok kararlıyım.Olacak artık bu proje.