Merhaba 2017 aralık ayından beri kanalım var özgün toplamda 51 videom var ortalama ayda 3-4 video atıyorum. Adwords reklamı veriyordum ama artık tavsiye etmiyorum çünkü ha izlenme satın alınmış ha adwords verilmiş aynı şey sadece izlenme sayısını arttırmaktan öteye gitmiyor. Abone gelmiş reklamlardan organik 10k ama video atınca 1k görüyor görmüyor bende gene reklam veriyorum. Önerilen videolara daha sık çıkmak için tavsiyeleriniz varmı acaba ?
Önerilen videoların algoritmasını çözmek için yıllarını vermiş biri olarak bunun bir yolunu bulamadım. Çeşitli yollar izledim. Like oranı, izlenme süresi, videoyu sonuna kadar izledikten sonra like sayısı fazlalığı, Aynı içeriği paylaşan kanallara abone olup like atma, video kategorisi denemeleri ve daha birçok şey..
Adwords reklamının avantajı şudur. Reklamlardan gelen sadık abone sayınızı arttırırsınız. Oradan gelen aboneler sonraki videolarınızda izlenme sayınızı arttırır.
Bunları düşünmeden içeriğinizi paylaşmaya devam edin ve gerisini youtube amcaya bırakın.
İyi çalışmalar.