Backorder'a ne zaman düşer hocam bunlar? Domainlerin süresi dolmamış sahibi yenilemezse 80 gün sonra düşüyor öyle değil mi? Bugün düşecek backorder yapılan domainler olsa daha çok takip edilebilir bence. Yanlışım varsa düzeltin lütfen şuan yaptığınız hurriyet.com, r10.net, araba.com, sahibinden.com backordera düşebilir gibi bir liste. Keza ya yenilenmişler ya süreleri gelmemiş bile daha bunların. Ben mi hatalıyım bir yerde üstadım.
Paylasimlarimi incelerseniz boşta olan , backorder de olup düşecek olan, jenerik olup boşta olan domainlerde olduğunu göreceksiniz.Bu tür paylaşimlarimda en başta bunlarin takip amaçli olduğunu zaten belirtiyorum.Ayrica -60 oldugunda düşen domainlerde gördük.
Velhasil ben bir website reklami yapmiyorum, herhangi bir adrese yönlendirmiyorum.Herhangi bir menfaat veya ücret almiyorum.Herhangi bir programda kullanmiyorum.Tek tek düşünüp sorgulayip emek verip paylaşiyorum.Ve anladiğim kadariyla siz hicbir menfaat beklemeden o kadar emek verilip vakit harcanan bu paylasimin gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz.