Anonim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
girişimci adam utanmamalı merak etme 6 ay milletin peşinden koşarsın en fazla eğer ki dediğin gibiyse 6 ay sonra onlar senin peşinden koşar
Aynen hocam teşekkürler sonuçta utanılacak iş yapmıyoruz.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evler için magnet kesinlikle bastır kadınlar ve gençler hazır yemekleri talep eder. Bu nedenle buzdolabı üzerindeki (genelde tüpçünün telefonu) kısım doğrudan satışa imkan verir.
Mantı işi tek başına yeterde artar zira lezzetli bir yemek türü ve sürekli tüketim söz konusu
Pazarlama olarak yapışkan ilanlar kalıcı reklama gider el bröşürleri unutulur ve atılır hemen
Hazır yemek olması ve anlık tüketilmesi açısından net sanal ortamda satış olmaz önceliğin yöre halkı olmalı.
Eyvallah hocam tavsiyelerinizi Not aldım çok saolun.

dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle girişim için tebrik ederim. Keşke herkes sizin gibi cesaretli olabilse. Ek olarak utansanızda yapmanız gereken elinizde broşürünüz, ürünün sağlık belgesi vs. dükkan dükkan dolaşacaksınız veya bunu yapacak sağlam konuşan, ikna yeteneği olan birine ücretiyle yaptıracaksınız.
Teşekkürler hocam fikirlerinizi not ettim.

SemihArslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçük paketler halinde denemelik mantılar hazırlayıp pazarlama işine öyle başlayabilirsin aslında. Ziyaret ettiğin işyerlerine yaptığın işi ve ürününü anlatıp denemeleri için mantıyı bırakırsın dönüşleri illaki olacaktır. Birebir iletişim bence sosyal medya ve google reklamlarından daha avantajlı olur sizin için.
Eyvallah çok teşekkürler hocam güzel fikirler Not aldım